Jag har sjungit och spelat i orkester eller ensam sedan 1977. De sista 13 åren Fram till 2002) har jag stått på scenen i genomsnitt 14 ggr/månaden. Jag skriver egna sånger och tonsätter dem samt tonsätter dikter som andra har skrivit. Jag har en bra blandad repertoar omfattande mer än 300 sånger. Jag har en hel del country från Australien och USA, evergreens, lite spanskt, lite tyskt och mycket svenskt.

Sista åren har jag kåserat och raljerat om mina och mina medtävlares robinsonäventyr och blandat detta med sång till eget ackompanjemang. Det har blivit mycket populärt för alla åldrar. Jag var där. Jag vet ganska mycket om de andra deltagarna och vad som inte visas i TV. Ställ de frågor ni vill, jag svarar på det jag kan stå för. Jag visar en del materiel från övistelsen och har med mig mina australienska läderhattar i olika utföranden och storlekar. Jag är generalagent för Coastline Hats. Hattarna kan bara köpas genom mig i Sverige. Vi säljer dem både från hemmet, på nätet och på marknader/mässor om jag är där som artist.

Jag gör särskilda framträdanden för barngrupper i alla åldrar. Jag föreläser om etik och arbetsmoral på skolor och arbetsplatser samt för föreningar och institutioner - allt blandat med sång för att göra det mer lättsamt. Jag sjunger inte smetlåtar. Jag vill att texterna ska vara vettiga. Ni hör vad jag sjunger, kompet dödar inte texten.

Jag föreläser även om överlevnad i hem och i skog och visar bra grejer att ha med sig samt planering i hemmet.

Ring mig för bokningar 070-2474231

Skivinspelningar

Jag har gjort en CD med egna och ett kasettband med egna och andras låtar. Kasettbanden är slutsålda. Flera av mina sånger gick in på Norrbottenslistan och ett par av dem hamnade på första plats. Jag är intresserad av att göra en seriös inspelning med bra bakgrundsmusik. Hör av er om ni är intresserade.

 070-24 74 231


 

Save